divendres, 25 de gener del 2013

Com fer una zona Chillout amb un Pallet


Hola a tots!

Avui soc aquí per a presentar una manualitat molt curiosa i alhora fàcil de dur a terme que he trobat a l’enllaç www.lasmanualidades.com oferta per Marta Funniest.

Us animo a entrar ja que trobareu multiplicitat d’idees per crear diferents recursos amb materials reciclats i a l’abast de tots.

COM FER UNA ZONA CHILLOUT AMB UN PALET

Els materials que necessitem per a dur a terme aquesta manualitat són:


-   Un pallet
- Coixins
-   Cinta de pintor
-   Pintura de diversos colors (a triar al gust de cadascú)
-   Una patata
-   Bastonets de cotó
-   Corró i gaveta
-   Pinzell
-   Grapadora o cola
-   Cinta amb borles de passamaneria


El procediment és el següent:

1. Fer ben net el palet per desinfectar-lo. Si emprem lleixiu aconseguirem que la llenya s’aclareixi una mica, aconseguint un color més clar.


2.   Marcar un rectangle sobre el pallet amb la cinta de pintor, marcant el paràmetre a pintar. Posteriorment, escollirem un color i l’escamparem uniformement sobre el pallet, donant-li una mica d’alegria


3.   Agafarem una patata i prepararem diferents segells que escamparem, tot seguit, sobre el pallet. També ens ajudarem dels bastonets per adornar la nostra creació.


4.   Quan la pintura escampada en el Pas 2 s’hagi secat, decorarem la nostra creació amb els estris preparats al pas previ.


5.   Esperarem una mica a que la segona capa de pintura es sequi correctament i afegirem una altra franja rectangular amb el color que més ens agradi, amb l’ajut de la cinta de pintor.


6.   Finalment, i per donar el darrer toc decoratiu a la nostra zona Chillout, afegirem amb cola o bé grapes la cinta de borles amb passamaneria, als costats del pallet.


7.    Seguits tots els procediments, afegirem uns coixins a la nostra creació, donant-la per conclosa.




És important que no comprem els pallets si no és completament necessari, ja que podem aconseguir-los reciclant demanant-los a qualsevol supermercat.

Espero que us hagi agradat i pogueu posar-ho en pràctica.

Recordo l’enllaç d’on he extret la informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada